top of page
Check out my pics full size on my Facebo

VIDEO

En video er midt i blinken for promotering av prosjekter, eventer og reklamer. Jeg kan levere råmateriale, eller tilbyr et ferdig redigert produkt med etterbehandling, grafikk og musikk. 

WEB--2.JPG

FOTO

tar du et kamera og gir det vinger vil du få bilder med et unikt perspektiv fanger opp mye mer og ikke skiller seg ut fra mengden. 

Leverer bildene i RAW- eller ferdigbehandlet JPG/PNG format, redigert etter ditt ønske.

DJI_0090.jpg

INSPEKSJON

Å utføre inspeksjoner med drone i stedet for kran, stillas, lift eller helikopter har mange fordeler. Det er trygt, tidsbesparende, kostnadseffektivt og ikke minst miljøvennlig. 

Anker 1
Anker 2
Anker 3
DJI_0010.jpg

EIENDOMSMEGLING

Tilbyr foto og video av eiendom. Har du en flott eiendom med en fantastisk beliggenhet er dette en spennende måte å vise den på. 

Har du ikke ha behov for drone? 

Da kan jeg tilby en rimeligere pris for tradisjonelle utvendige og innvendige eiendoms bilder til prospekt.

Dette er en tjeneste både for privat og bedrift.

rotateRTH.jpg

360 BILDER

Jeg kan også levere 360 bilder fra høyden som gir deg et unikt overblikk. Se deg rundt og zoom deg inn på det som er interessant. Samme bildet kan tas flere ganger fra nøyaktig samme posisjon og høyde, noe som er perfekt for å dokumentere fremgangen i en byggeprosess eller lignende. 

Se eksempel HER!

Capture2.JPG

3D MAPPING

Patriks dronetjenester leverer også tjenester som 3D kartlegging (fotogrammetri). Med denne tjenesten kan du få en 3D modell av et område som kan brukes til flere ting. Du kam måle areal, du kan måle volum, måle avstander, høydeforskjeller osv. Hvis du er en bonde kan også få en pekepinn på hvordan det står til med avlingen. Mulighetene er mange. Her er et eksempel fra Torvøya utenfor Fornebu.

Se eksempel HER!

Anker 4
Anker 5
Anker 6

Ved kjøp av flere tjenester, eller ved avtale om fast levering vil jeg kunne tilby en rimeligere pris / fastpris.

bottom of page